Se kontoret i nytt lys

Velkommen til det fleksible, aktivitetsbaserte kontoret. Her finnes det et sted for alle oppgaver, og belysningen er tilpasset deretter.

Kontoret er i stadig endring. Vi er hele tiden tilkoblet Internett, og det er ikke lenger en selvfølge for oss å tilbringe hele dagen på kontoret, bak et skrivebord. Vi arbeider overalt: hjemme, hos kunden eller vi er på reisefot. 

Likevel er kontoret viktigere enn noensinne. Det er her vi møter kollegaene våre og deler våre idéer og tanker. I det sosiale møtet frigjøres verdifull energi og kreativitet. 

For at de nye, fleksible arbeidsplassene skal bli effektive, kreves det god planlegging. Gode belysningsløsninger er avgjørende for at medarbeiderne skal trives og prestere.

Derfor har vi utviklet en ny generasjon kostnadseffektive LED-armaturer for kontoret. Med fokus på god visuell komfort og miljømessig og økonomisk bærekraftighet har vi skapt fremtidsrettet belysning i tråd med den nye arbeidsmåten. 

Les mer om LED og energibesparing 

Løsninger for alle deler av kontoret

Et bredt sortiment av armaturer gjør det enkelt å planlegge belysningen for alle kontorets funksjoner – fra styrerommet til garasjen, fra det eksklusive til gode basisløsninger. Velkommen til å se kontoret i nytt lys!

Les mer om våre løsninger for kontoret