Vi ljussätter butikskoncept

Belysning är en viktig del av ett butikskoncept. Ljus skapar känslor, stärker varumärket och påverkar försäljningen positivt. Använd belysning som ett verktyg för att förstärka shoppingupplevelsen.

Som ett internationellt belysningsföretag har vi ett stort nätverk av belysningsexperter som kan erbjuda belysningslösningar globalt. 

Vårt belysningserbjudande

Vi har en stor passion för butiksbelysning och kan belysa hela projektet. Fagerhult har produkter av hög kvalitet och vi kan erbjuda utbildning, konceptutveckling, on demand design, belysningsplanering och löpande underhåll.

Läs om vårt erbjudande

Ägna en stund åt kreativiteten med Creative Lab Retail

Vill du arbeta kreativt tillsammans för att hitta den bästa belysningen för ditt projekt? Delta i det kreativa workshopformatet ”Creative Lab Retail”.

Läs mer

Inspirerande Light Guides

Få tips och inspiration i din belysningsplanering. Fagerhults Light Guides är fyllda med tips på hur du skapar en hållbar retailmiljö med förslag på vilka produkter som kan användas.

Gå till guiderna

Effektiv belysning for matvarebutikker

Introduser LED i hele prosjektet med våre produkter som er spesielt utviklet for matvarebutikker. Lær mer om hvordan du bruker belysning for å skape fremgangsrike og energieffektive butikker.

Läs mer

Relaterade produkter

Relay Spot G2

iTrack Line LED

Multilume Function LED

Lumiline

Marathon Recessed Rich and Glow G2

Marathon Rich and Marathon Glow G2

Zone Evo I Rich og Glow G2

Zone Evo I Recessed Rich og Glow G2

Marathon Midi G2

Marathon Midi Recessed G2

Zone Evo I G2

Zone Evo I Recessed G2

Zone Evo II G2

Zone Evo II Recessed G2

Noc Square G2

Noc Round G2

Noc Trimless G2

Marathon Tunable

Diva II

iTrack Kontaktskinne

Innovator_no_7_block.jpg

Den ultimata matupplevelsen

Upptäck vårt kundmagasin The Innovator där vi presenterar vi innovationer och trender inom bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer.


Läs The Innovator
fagerhult_Retal_Spot_g2_box.jpg

Belys detaljerna i butiken

Integrerad accentbelysning framhäver interiörer, skapar uppmärksamhet och ger rumskänsla på även de minsta ytorna.


Lär känna Relay Spot G2
fagerhult_itrack_line_LED_movie.jpg

iTrack Line LED

iTrack Line LED er det nye lineære alternativet for Fagerhults fleksible iTrack-system som gir effektiv og behagelig allmennbelysning i butikken.


Lær mer om produktet

Hvordan ble alt "Crystal Clear"

La oss ta deg med på vår reise... Vi må helt tilbake til 1945 – det var da frøet som skulle bli Fagerhult begynte å gro. Gjennom årtier har vi satt mennesker og miljø i sentrum. Vår miljøsatsing Crystal Clear er Fagerhults milj...


Vi följer er expansion

Fagerhult är ett internationellt belysningsföretag som har ett stort nätverk av kreativa belysningsexperter. Med denna kapacitet kan vi ge en utmärkt service till retailkedjor på olika marknader. Med säljbolag och produktionsenheter runt om i världen kan vi följa våra kunders expansioner.

Kontakta våra säljare