fagerhult_solution_hero_fos.jpg

De oplossing

Frank & Son’s is een winkel die authenticiteit communiceert via elk detail, het commerciële aspect komt op de tweede plaats. Neem een ​​kijkje op het resultaat van deze moderne "winkel bij u op de hoek".

Warm, geaccentueerd en gezellig

De aandacht van Frank& Son’s richt zich op " de winkel op de hoek ' of een deel van een grotere supermarkt waar ze hun specifieke assortiment aanbieden. De klantervaring moet overeen komen met de merkwaarden en eerlijk aanvoelen. Woorden die belangrijk zijn voor Frank& Son’s zijn biologisch en milieuvriendelijk.

Dit eerlijke, transparante en authentiek gevoel wordt versterkt door een zeer warm, bijna gloeiende kleurtemperatuur in de verlichting. Dit helpt bij het creëren van een warme, huiselijke sfeer, ver verwijderd van de grote industriële hypermarkten.

Deze emotionele band met warm licht is verbonden met ons erfgoed en de behoefte aan vuur en hitte. Een lage graad Kelvin, 2700 of lager, zal dit bereiken. Het interieur draagt ​​ook bij aan deze warme en huiselijke sfeer met de bakstenen muur en houten materialen. De puntlichtbronnen met een groot aandeel in het groene en rode spectrum brengen de warmte en tonen groenten en fruit op hun best.

De spotlights, uitgerust met LED's, zijn geïnstalleerd op een intelligente dimbar Itrack, om energie te besparen en voor het creëren van sfeer. Het energieverbruik van de winkel is ongeveer 10-12 W/m2.

Als aanvulling op de zeer warme kleurtemperatuur, en om het gevoel van een bazaar te krijgen, worden de muren verlicht met een koele 6.500 Kelvin LED-armatuur; alsof het licht  uit de lucht of door een dakraam binnen komt. Dit bevordert het gevoel van frisheid en natuur. Een koeler licht is ook gericht op de flessen water de frisheid in zowel het water als de flessen uit te brengen.

De schappen

De bakstenen muur zorgt voor echte gezelligheid en een authentieke gevoel, dat wordt verhoogd met de warme kleurtemperatuur. Het communiceert de merkwaarden van de winkel. Wijdt een volledige muur aan het vertellen van het verhaal achter de winkel. Dat biedt  transparantie  en de mogelijkheid om een echt gevoel voor het merk, haar waarden en geschiedenis te krijgen.

Om de warme, gezellige en authentieke sfeer van een oude winkel te benadrukken heeft Frank&Son’s een interieur op basis van hout. Kratten, bovenop elkaar, worden gebruikt om planken te maken, en geïntegreerde lineaire LED’s zijn geplaatst om de getoonde producten aan te lichten.

Toepassingen