The container panels on the concrete wall compliment the other materials which create the raw and industrial feel of the shop. Cove lighting behind the container panels provides a “3D-effect”, enhancing the cool feeling of the concrete wall.

The merchandise is lit with high contrast with a narrow beam reflector. The custom-made, suspended ceiling fluorescents can be dimmed down to 50 %, so not to destroy the aesthetic accentuated output that the spotlights create.

To avoid people passing by the shelves without see­ing the lower parts, this section of the shelves has been equipped with an integrated linear LED 3000 Kelvin.

The luminaires are designed to suit both the shop and club environment. They share many of the same traits as those used in the theatre or stage, where relatively large spotlights are supplemented with barndoors to make the light distribution narrower and more exciting.

 

Application area